O nás

Vážení návštěvníci, srdečně vás vítáme a jsme velice rádi, že jste navštívili právě naše stránky. Ať již vás sem zavedla náhoda, nebo tu jste za nějakým účelem, tak vězte, že se vynasnažíme vám zpříjemnit alespoň těch několik minut denně, nejen vtipnými historkami z naší domácnosti, ale od každého kousek, dle toho, o co se zrovna zajímáme… 🙂

Při pohledu na fotku vpravo, vám jistě vyvstane otázka: „Co to!? Tak velký výškový rozdíl?“ Ano, jsme jak dva puzzlíci, kteří do sebe krásně zapadli. To prťavý je Čibo, nebo-li Krteček a ta vysoká Eiffelovka, to je pro změnu Drobek. Dohromady tvoříme páreček k popukání, ale už jsme si na pohledy kolemjdoucích zvykli. 😀

Drobeček – Molly

Jmenuji se Daniela a jsem dost vysoká (185cm).

Krteček – Mazil – Sovička

Jmenuji se Karel a jsem malé postavy (167cm), ale co nemám do výšky,

to doháním do šířky (pomalu se mi ten pupík už rýsuje)… (O mně)

P.S. spravuji tyto stránky

Jak jsme se seznámili

Bylo to v roce 2017 někdy v létě, datum třeba do budoucna ještě pohledáme.

Krteček zrovna hledal betačtenářku pro svůj nově vznikající fantasy román Serafe, zachraň nás! (nutono dodat že do dnešního dne není dopsaný :D) Dal si tedy poptávku ve Facebookové skupině „Odstartujte svoji knihu“ a netrvalo dlouho a Drobeček se mu skutečně ozval. Shodou okolností jako jediný.

A jelikož Krteček vždy jde do všeho po hlavě, tak slovo dalo slovo a oba (Krteček i Drobeček) se sešli v jedné lepší restauraci v Brně. Krteček má rád noblesu a vše kolem toho a také i proto, že je to jeho oblíbená restaurace, kde mají vynikající domácí pivo, na které si tehdá vždy rád zašel.

Nutno dodat, že už při prvním setkání si oba řekli, že spolu to dát dohromady opravdu nemůžou. Krteček je prcek a byl moc velký egoista a Drobeček je pro změnu o hlavu větší jak on a egoisty k smrti nenávidí. Každopádně se Krteček rozvykládal a jelikož měl i drobet popito, tak mu to mlelo, jak staré Blažkové na pavlači, takže se i Drobek celkem dobře bavil, až na to Krtečkovo ego a jášství.

Seděli spolu nad textem snad dvě tři hodiny a probírali i kde co k tomu, co jednoho nebo druhého zrovna napadlo a dohodli se na tom, že se na to Drobek podívá a dá pak Krtečkovi vědět.

Ale tím to neskončilo, naopak, tím to totiž všechno začalo. A jak!

Krteček koumák, svůdník s nenechavými ručičkami a hlavou plnou sexu, si usmyslel při odchodu z restaurace, že by bylo dobré využít rozdílu ve výšce obou a chytnout se za ruce. Jen tak ze srandy a odůvodnil to tím, že půjdou po hlavní třídě a chce vidět ty udivené pohledy kolemjdoucích. No a Drobek mu na to skočil. Sice se zprvu zdráhal, ale nakonec se podvolil a skutečně chytl Krtečka za ruku a bylo to příjemné. Ostatně pro tu srandu, proč ne, že?!

Celá cesta po té velmi rušné ulici, kde chodily davy a davy lidí, otáčejíce se za nimi, se nesla v duchu chichotání a uculování obou. Skutečně už tehdy si zahráli jakoby na páreček. To ještě ani jeden netušil, že jím budou posléze napořád.

Dny míjely a každý z nich si hleděl svého. Krteček se mezitím stihl ještě zamilovat ve svých pomalu 40letech do jedné hodně mladé dívčiny (nene, žena to ještě nebyla) a tak to vypadalo, že se dá jinou cestou, ale osud si řekl o slovo zrovna v době, kdy už Krteček drobet prozřel z druhé mízy, dá-li se to tak nazvat.

A tak se po asi dvou měsících na to stalo, že se Krteček a Drobek dali dohromady, protože už oba chtěli mít klid a tzv. dožít. Dožít ve 40-45 letech se zdá úsměvné, ale oba si prošli nejedněmi trably s partnery, a tak už chtěli mít od života pokoj.

Nutno dodat, že do dnešního dne se ještě nepohádali, protože denně spolu upřímně mluví o svých úspěších i prohrách a tak mají k sobě moc a moc blízko, blíž než většina lidí! Ano, je to tak. Mají se skutečně rádi, byť zamilovanost to už dávno není a ani nikdy nebyla. A přesto se milují z celého srdce i duše, i když na sebe vlastně víceméně zbyli jak dva poslední lidé na planetě…

Teď mají krásný a vyrovnaný vztah, byť to sem tam, jednou za uherský rok, trochu přituhne a musí si spolu drobet více popovídat, ale je to opravdu v klidu a s rozvahou. Prostě klasická debata bez hádek.

A teď ta důležitá data oné spisovatelské domácnosti a dvou tak rozdílných lidí, kteří se, ač jim osud zpočátku nepřál, přeci jen našli a jsou spolu na výsost šťastní:

26. března 2018 –  oficiální vztah na „psí knížku“

11. června 2018 – zásnuby

5. dubna 2019 – svatba