Kuchařka

Víte jak udělat ideální tvar vanilkového rohlíčku? Ne? To jsem tak jednou našel na vále u babičky zubní protézu a hned mi to došlo… Nutno dodat, že vanilkáče dělala z 6-ti dávek (ano, čtete správně), to proto, abych je měl i v únoru… nutno dodat, že byly fakt vynikající. 😀

Babička prostě byla velká improvizátorka a já to mám po ní…

Nemám doma žádnou kuchařku, ani nic podobného, prostě mi stačí seznam surovin (+/-) a já už si to nějak utvořím 😀 a třeba ještě vylepším…

Tuhle mi žena říkala, že je ráda, že už nikam chodit nemusíme, že se doma parádně nadlábne, líp jak v Grandu 😍 – což je pro amatérského kuchtíka hodně velká pokolona. Naposledy to byla tuším že bramborová omeleta – což za A neznala a za B už jinou nechce vesměs a nebo když jo, tak ji musím udělat já 🙂 Zkuste ji taky 🙂 není to nic složitého, brambory na plátky, zalít 3 vajíčky + koření a nahoru sýr na úzké plátky do hvězdy – budete čvachtat, to vám zaručuju a za levno! 😀

P.s. Rozhodl jsem se, že mimo klasické psaní, napíši i kuchařku. Že jich je už hodně? Nechte se překvapit a těšte se, čekají vás levné a chutné recepty, což při dnešní drahotě a té, co nás ještě čeká jistě přijde vhod. Na druhou stranu, budou tam i poněkud složitější jídla na přípravu a i o něco dražší, ale o to chutnější – třeba kuře na medu (už nebudete chtít kuře jinak! to vám zaručuju) 😀

Komentáře

Napsat komentář